Albumet Storm – 13. februar 2018 – ærlige og treffende låter om livet.

Sarah Enodd er en ”up & coming” artist og låtskriver fra Melhus. i Trøndelag. Sarah har alltid gått sin egen vei med musikk og kreativitet i fokus. Hun har opptrådt med både sang, piano og dans på en rekke arrangement allerede fra 12-års alderen. Sarah studerte musikk med sang som hovedinstrument på Heimdal videregående skole, og fulgte opp med musikallinja på Viken folkehøgskole. Der spilte hun blant annet en av hovedrollene i musikalen Fame.

I tillegg til utallige soloopptredener har hun etter folkehøgskolen vært aktiv i både gospelkoret Karisma og vokalgruppa Stemt. Sammen med Stemt. vant hun 1. plass i klassen for vokalgrupper under NM for kor i år 2012. Sarah har blant annet opptrådt som gjesteartist og korist for Hans Bollandsås under Trondheim jazzfestival i 2012 og på Nidaros blues 2017. Hun har også medvirket som korist på låta ”Jul i Flå”, plata ”Radioglyserin” og i musikkvideoen til ”Litt forelska” av Hans Bollandsås.

Etter  ere år som småbarnsmor har Sarah bestemt seg for å ta seg selv og musikken på alvor. Siden januar 2017 har hun i samarbeid med Hans Bollandsås skrevet låter til et variert og sterkt album i rekord- fart. Med et pågangsmot og en inspirasjon du ikke har sett maken til er hun endelig klar for å dele sin egen musikk med verden. Med en stor porsjon livserfaring på godt og vondt, serverer hun ærlige og treffende låter om livet.

ALBUM

Innspillingen ble gjort i Sørgården Studio sammen med et stjernelag av musikere. Albumet består av ti låter – ni egne og en som tidligere er skrevet og utgitt av Torstein Flakne.

Musikken er en blanding mellom pop, rock og soul, med innslag av både country og blues. Alle tekster er på engelsk. Albumet har fått tittelen ”Storm” og lanseres på Sarahs 30års dag den 13. februar 2018.

MEDVIRKENDE PÅ ALBUMET

– Hans Bollandsås – produsent, gitar og kor – Hallvard Gaardløs – bass

– Vegard Lien Bjerkan – tangenter

– Stian Lundberg – trommer/perkusjon

– Marit Helene Nakken – kor

– Håvard Soknes – miks

– Whiteroom Studios – mastering

 

LANSERING

15. desember 2017 kommer singelen:

ME IN THE MORNING

Første singel. En morgengretten og spenstig låt plukket

ut fra hverdagen.

 

12. januar 2018 kommer singelen: 

NOTHING CAN BE FOREVER

Sterk og hjerteskjærende låt om noen som dro for tidlig.

 

13. februar 2018 lanseres albumet:

STORM

Musikken er en blanding mellom pop, rock og soul, med innslag av både country og blues. Alle tekster er på engelsk. Albumet har fått tittelen ”Storm” og lanseres på Sarahs 30års dag.

 

TA KONTAKT

Telefon: +47 926 26 630

Mail: post@sarahenodd.no

Nettside: http://sarahenodd.no 

https://www.facebook.com/sarahenodd

Presse / press: +4791661587

Label: Galactic Park http://galacticpark.no 

Facebook: http://facebook.com/galacticparkstudio

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *